Sondeertoestellen

Al onze sondeertoestellen zijn speciaal voor Advison of door Advison ontwikkeld. Zo hebben wij voor elk terrein de beste oplossing in huis.

Bovendien hebben al onze sondeertoestellen volledig rubberen rupsen. Die zorgen voor een optimale belastingsspreiding en minimale spoorvorming. Uit respect voor jouw terrein.

Vraag jouw offerte op maat en krijg meer informatie van onze experts.

Onze machines kunnen élk terrein de baas. We werken met:

Alleen rubberen rupsen voor onze sondeertoestellen 

Al onze sondeertoestellen zijn uitgerust met volledig rubberen tracks. Geen stalen rupsen of met kunststof belegde kettingen. De volledig rubberen rupsen zorgen voor een optimale belastingsspreiding en beperken spoorvorming op je terrein tot een minimum

Sondeertoestellen in verschillende breedtes

Sonderen in een weide? Op een braakliggend terrein? In een kelder? Op een ponton? In of achter jouw woning? Op een speelplaats? In een bos? Advison kan elk terrein de baas. Onze rupsvoertuigen zijn tussen de 0,7m en 2,7m breed. Check onze

Nog een smallere doorgang? Dan zetten we het draagbare apparaat in.

Vrachtwagens met laadbruggen

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met laadbruggen. Als de straat breed genoeg is en niet te druk, lossen we het sondeervoertuig via de laadbrug, over de stoep. Rechtstreeks op het terrein zelf! Zo beschadigen we het trottoir niet.

Is rechtstreeks op je terrein lossen niet mogelijk? Dan zorgen de rubberen rupsen voor geen of minimale beschadiging van de stoep.

Krijg betrouwbaar advies over de draagkracht van jouw bouwgrond. Bestel jouw sonderingen nu.