Koninklijk Museum voor Midden-Afrika Tervuren

Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) krijgt een grondige opknapbeurt. Er wordt een nieuw inkompaviljoen gebouwd met een ondergrondse verbinding naar het bestaande museum. Het museumgebouw zelf wordt volledig gerestaureerd.

Vlooybergtoren Tielt-winge

In het hart van het Hageland verscheen in 2013 een opvallende uitkijktrap die een magistraal uitzicht biedt op de omgeving.

Parkeergarage Antwerpen

Voor een nieuwbouwproject in hartje Antwerpen voerde Advison sonderingen uit in een parkeergarage.

Zero Energy House Renovation in Oud-Heverlee

Van oude hoeve naar slimme nul-energiewoning.

Referenties

Voor Advison is elk project belangrijk. Van de kleinste verbouwing tot het grootste windmolenpark. Bekijk onze referenties. Je vindt hier een aantal van onze grotere projecten opgesomd. Maar wij werken elk jaar ook voor vele honderden particuliere klanten.

Over Advison

Advison is expert in geotechnisch grondonderzoek. Dat houdt in: sonderingen, boringen en grondwatermetingen die jou informatie leveren over de draagkracht van de ondergrond waarop je bouwt of verbouwt. Die informatie heb je nodig om te bepalen welke fundering nodig is voor je bouw- of verbouwproject. Een geotechnisch grondonderzoek is de eerste stap als je (ver)bouwplannen hebt.

Wat doet Advison?

Wat doet Advison niet?

  • Milieuonderzoek of laboonderzoek
  • Onderzoek voor grondverzet
  • Machinale boringen
  • Putboringen
  • Funderingen ontwerpen en stabiliteitsstudies

Waarom kiezen voor Advison? 

Dé referentie voor sonderingen in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant

Advison is door Paul Vanderwegen en Koen Sterckx opgericht in 1998. Wij voeren jaarlijks sonderingen uit voor meer dan 1000 projecten. Advison combineert tonnen expertise met een grondige kennis van de ondergrond in België.

Duidelijke informatie in een leesbaar rapport

Je krijgt meer dan cijfers en tabellen. Wij interpreteren de onderzoeksresultaten voor jou in het sondeerverslag. Je krijgt een eerste advies over de funderingen die voor jouw project het meest aangewezen zijn.

Een multidisciplinair team

Ons team bestaat uit ervaren technici, geologen en ingenieurs. Al onze medewerkers denken met jou mee. Van op het terrein tot na de aflevering van het rapport.

Persoonlijke benadering

Jouw rapport is voor ons geen bandwerk. Wij benaderen onze klanten graag persoonlijk. Voor elk project zoeken wij alle beschikbare geologische en geotechnische informatie op. Zo krijg je advies op maat van jouw project. Bovendien zijn alle sondeertoestellen speciaal voor Advison of door Advison ontwikkeld. Ook voor jouw terrein hebben wij de meest geschikte oplossing.

Grote en kleine projecten

Elk project is voor ons belangrijk. Van de kleinste verbouwing tot het grootste windmolenpark. Bekijk zeker onze projecten in de kijker.

Onafhankelijk

Advison is een onafhankelijk familiebedrijf. Al ons werk gebeurt in eigen beheer. Zo houden wij 100% controle over onze projecten. Advison is evenmin gebonden aan grote industriële concerns of palenfirma's.

MK50 in de sneeuw

Kerstverlof

Wij zijn gesloten tot 8 januari. 

Prettige eindejaarsfeesten